Kontakta oss

 

ServiceFinder – Information

ServiceFinder är företaget som ser till att jobben blir gjorda! Under snart tio års tid vi gjort det enklare för privatpersoner att få tag på företag, för att utföra en tjänst, och företag att hitta nya kunder. Företaget grundades 2006 av vännerna Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda. Och att driva ett företag som arbetar med tjänsteförmedling gav ett snabbt gensvar. Redan första året användes vår hemsida av 1 600 personer hitta rätt tjänsteföretag.

 

Idag kan vi på ServiceFinder, som hjälpt omkring 200 00 konsumenter att jämföra och beställa tjänster för företag, se att vi verkligen låg rätt i tiden med. Som beställare av en tjänst behöver man bara surfa in på vår hemsida och göra en intresseanmälan, inom någon av de 133 kategorier och branscherna du hittar. När du använder dig av oss på ServiceFinder kan du räkna med ett snabbt svar.

 

Vi utlovar upp till fem offertförslag. Ofta får du svar samma dag som du gör dig intresseanmälan. Via oss på ServiceFinder kan du snabbt och enkelt få tag på alltifrån hantverkare och elektriker till IT-experter och jurister.

 

Som företagare blir ditt liv också mycket enklare, tack vare oss på ServiceFinder. Som tjänsteförmedlingsföretag matchar vi ditt företags expertområde, med de förfrågningar som kommer in. Vi ger dig också ett mycket bra stöd, när det kommer till hur man ska presentera sitt företag som informativt och attraktivt som möjligt, samt hur man författar offerter.

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är en av Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se

  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag

Ta in offerter redan idag!

Jag behöver hjälp med:Beskriv ditt behov

Tjänsten är helt gratis och utan förpliktelser


Mina kontaktuppgifter:

Ange dina kontaktuppgifter och post-nummer till uppdragsplatsen.

Sedan 2011 ingår vi på ServiceFinder i Schibstedt Media Group, Nordens största mediekoncern, tillsammans med bland andra Aftonbladet, Prisjakt, hitta.se, Lendo och Blocket.se.
 

På mindre än ett decennium har ServiceFinder vuxit rejält, och är vi 50 medarbetare. Och framgångssagan kommer troligen att fortsätta. För när beställare och utförare, tack vare ServiceFinders tjänst, kommer närmare varandra finns det ingen annan väg än framåt.

 
Om du vill läsa mer om vad vi på ServiceFinder kan erbjuda dig som privatpersoner och/eller företagare så ska du surfa in på vår hemsida, servicefinder.se. Här hittar du också information om hur du gör en intresseanmälan eller ansluter ditt företag. Vår kundtjänst nås på telefonnummer 08-653 00 00.

Mer fakta om ServiceFinder: